De alimentatie rechtvaardig berekend

Voordat u alimentatie gaat betalen of ontvangen, is het verstandig van tevoren een gedegen alimentatieberekening te laten maken door een advocaat die op de hoogte is van de geldende regels en de juridische implicaties van de overeenkomst. Zo weet u dat wat u overeenkomt klopt.

Een goede advocaat met ervaring in alimentatiezaken

Wanneer u er zonder professionele alimentatieberekening naderhand achterkomt dat u vastzit aan een te hoge alimentatie of te weinig ontvangt, is het vaak al te laat. Een alimentatie-overeenkomst kan over het algemeen namelijk achteraf niet meer gewijzigd worden.

Het is een kleine stap en niet al te duur om uw draagkracht te laten berekenen volgens de geldende regels, zodat u weet wat u overeenkomt. Telefonisch kunt u opvragen hoeveel een berekening u kost.

Bij advocaat Hopman kunt u terecht voor zowel partneralimentatie als kinderalimentatie. Sinds april 2013 wordt dit op verschillende wijzen berekend. Advocaat Hopman is niet bang voor de cijfers vanwege haar bèta-achtergrond. Zij is bovendien goed in staat om uw standpunt te verwoorden in de rechtszaal.