Uw echtscheiding goed geregeld

Wanneer u uw samenleving wilt beëindigen na samenwoning, huwelijk of geregistreerd partnerschap, dan moeten diverse zaken worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de zorg voor de kinderen, de partneralimentatie of de kinderalimentatie en de boedelscheiding.

Goed advies hoeft niet duur te zijn

Voor de kinderen dient een ouderschapsplan te worden opgesteld. De boedelscheiding of afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden kan soms ingewikkeld zijn. Ook is het mogelijk dat er internationale aspecten zijn aan uw zaak. U kunt als cliënt alleen, maar ook met uw partner als gemeenschappelijke cliënten bij advocaat Hopman terecht om deze zaken te laten regelen.

Door de vele ervaring is van tevoren in te schatten hoeveel het u gaat kosten. Wanneer u een laag inkomen heeft, is er ook de mogelijkheid op basis van gefinancierde rechtshulp voor u aan de slag te gaan.

Bij Advocaat Hopman in Zwanenburg kunt u altijd terecht voor advies en juridische bijstand Maak een afspraak met Advocaat Hopman en doe uw voordeel met haar kennis en ervaring
Wanneer u op een moment bent gekomen dat u juridische bijstand nodig heeft, bevindt u zich meestal in een lastige situatie Samen met Advocaat Hopman gaat u gegarandeerd goed voorbereid naar de rechtszaal